Имаж Глобал България ООД е представител на IMAJ AMBALAJ.

Imaj Ambalaj е една от най-големите компании за производство на фолиа с флексо и дълбок печат с възможност за печат до 10 цвята. Основна дейност на фабриката е производство на опаковки за хранителния сектор. Фабриката е основана през 2001 година на 15 000 м2 затворена и 41 500 м2 обща площ в гр. Гебзе, Турция.

Тя е оборудвана с високо-технологични машини и в нея работят опитни специалисти. Капацитетът на фабриката е 15 000 т / година. Imaj Ambalaj изнася продукцията си в Европа, Азия и Африка, в общо 33 държави.

Imaj Ambalaj разполага и с дизайнерско студио със специализирано оборудване. Основното, на което държим е оригиналната идея, отношението към клиента, перфектното качество и изработка.

Удовлетвореността на нашите клиенти е задача, която неизменно следваме. Наша цел е да повишим продажбите и рентабилността чрез изграждане на стабилни връзки с настоящите клиенти и привличане на нови такива като предлагаме висококачествени продукти, добри цени и прецизно обслужване.

Имаж Глобал България ООД работи по правила и стандарти – от една страна договорените с нашите партньори – клиенти и доставчици, от друга страна правилата и стандартите на Българското и Европейското законодателство.