СВОБОДНИ МЕСТА

В момента няма свободни отворени позиции за работа при нас. Но във връзка с разрастване дейността на компанията ни предстои разширяване на счетоводния и търговския отдел. В случай, че проявявате интерес и желаете да станете част от екипа на Имаж Глобал България ООД можете да кандидатствате като попълните онлайн формуляра, който е създаден за Ваше улеснение. Освен с попълване на този онлайн формуляр можете да кандидатствате за работа като изпратите CV, Мотивационно писмо, Препоръки и снимка на адрес info@imajglobal.bg, като поемаме ангажимент да Ви се обадим веднага, ако преценим, че се нуждаем от Вашите знания и умения.

Компанията е социално отговорен работодател, коректен в трудовите отношения. Вратите на компанията са отворени за всички млади хора, които с професионалната си квалификация и желание за усъвършенстване могат да допринесат за развитието на компанията.

Имаж Глобал България ООД гарантира запазване конфиденциалността на предоставената информация. Вашите лични данни се обработват и използват съобразно Закона за защита на личните данни.