За нас

Фирма Алмер ЕООД е създадена през 2002 г. с цел предлагане на опаковъчни решения на българския пазар. След 10 години професионално развитие, коректни отношения с нашите клиенти и пълна отдаденост към това, което правим, ние създадохме една нова фирма – Имаж Глобал България ООД. Тя е специализирана само и единствено в предлагането на опаковъчни фолиа. Ние отново се доверяваме на безупречното качество на продуктите, произвеждани в IMAJ AMBALAJ, за да не разочароваме Вас – нашите ценни клиенти.

Създавайки тази нова фирма – Имаж Глобал България – ние си поставихме ясни цели – да запазим предлаганото високо качество, да Ви обслужваме по-прецизно, да работим в съответствие с най-строгите стандарти, за да можем да удовлетворим всеки вкус и заедно да постигаме възможно най-добри резултати.

Ние предлагаме на точно време, това от което имате нужда – качествени опаковки пригодни за ползване с най-модерни технологии. При нас може да намерите опаковки за сладолед, бисквити, кекс, бонбони, вафли, зърнено-бобови култури, кафе, масло, пудинг, солети, хляб, чипс, снакс, ядки, алкохолни и безалкохолни напитки и други продукти, изискващи високи бариерни свойства на опаковката, насочени към покриването на нуждите на Вас производители, използващи материaли с висококачествена технологична изработка. Предлаганите от нас технологии са флексо печат и ротогравюрен печат с възможност до 10 цвята. Ние правим печат върху PE, BOPP, PET, ALUMINIUM и много други спецификации, като предлаганите опаковки могат да са еднослойни и многослойни на рула според нуждите на клиента.

История

С години усърден труд, професионално развитие и коректни отношения Алмер ЕООД заслужи мястото си сред водещите фирми в България, чиято основна дейност е предлагането на различни видове опаковки. Ние се доказахме като силен играч в трудната пазарна игра, като една от най-иновативните компании и в организационно и технологично отношение.

Алмер ЕООД създаде нови изключително ползотворни партньорства и към настоящия момент предлага не само опаковки, а и суровини и технологии за хранителния, сладкарския и млечния сектор в България.

Това е главната причина, поради която през 2012 година част от дейността на фирма Алмер ЕООД бе поверена на дъщерна фирма – Имаж Глобал България ООД – предлагането на опаковъчни фолиа и 19 литрови галони за многократна употреба.

Централният офис на фирма Имаж Глобал България ООД и Алмер ЕООД се намира в гр. София. Ние разполагаме с голяма складова площ в гр.София и гр.Велико Търново.

Фирма Алмер ЕООД предлага богата гама от продукти:

– Асептични опаковки от 125 мл до 1 л обем! С флексо печат до 8 цвята!

Кофички (кръгли) и Кутии (провоъгълни) с обем от 50 сс до 3000 сс с офсетов печат до 6 цвята

 Алуминиеви и пластмасови капачки – за кофички с възможност за флексо печат до 6 цвята

 Кофи – за хранителни продукти и индустриални цели, с възможност за офсетов печат и IML /вграден/ етикет до 6 цвята; кръгли, овални, правоъгълни и квадратни кофи

Кутии и kофи с IML технология! Невероятно качество на печат, позволяващ поставянето на снимков материал на опаковката по безгрешен и интегриран начин

 Форми за сирене и кашкавал – блок форми за кашкавал и сирене; правоъгълни форми; форми за кашкавал тип “Пикник”, тип “специални”, тип селско сирене, тип квадратни, тип цилиндрични

 Лабораторно оборудване – цялостно и пълно оборудване за всяка лаборатория. GERBER Instruments – Щвейцария! Мляко анализатори, CRYOSCOPE, центрофуга GERBER, COLONY COUNT V и много други         уреди!

 Суровини, Игредиенти, Спомагателни Материали – маи, закваски, стабилизатори и емулгатори, готови миксове и премиксове, млечни протеини, консерванти, лимонена киселина, палмови масла, сухи млека, пермеати, тестове за антибиотици, спомагателни материали – помощни продукти и химикали, цедила за млечната индустрия, работно облекло и много други.
Аромати – натурални и натурално идентични, емулсии и овкусители за всички сфери в хранително – вкусовата индустрия

 Оцветители – натурални оцветители без Е – номер, чист етикет според ЕИО, термостабилни и устойчиви на светлина

 Прозрачни кутии – над 500 вида пластмасови PVC, PET, PP и PS опаковки за еднократна употреба с различни приложения

 Картонини чашки – за топли и студени напитки с възможност за брандиране на лого и капачки за топли и студени напитки

Етикети – Слийв и IML етикети – картонени етикети, самозалепващи етикети за ел. везни, самозалепващи етикети по проект на рула и др.

 Пет фолио (твърдо) полиестерно пет фолио с и без бариерни свойства за термоване, с дебелина от 150         до 1000 микрона и максимална ширина на бобина от 140 см

– Галони за минерална вода –  предназначени за многократна употреба, с вместимост 19 л. Произведени от материал – Поликарбонат и Тритан Кополиестер – най-новата технология без бисфенол

 Пластмасови палети – хигиенни палети с открита и затворена платформа, пластмасови палети за рафтове, еднопосочни пластмасови палети

 Пластмасови каси – пластмасови каси за месни продукти, индустриални нужди, плодове и зеленчуци, хлебни изделия, мляко и млечни продукти

– Машини за хранително-вкусова промишленост – за пълнене, затваряне и етикетиране, термоформовъчни, сепаратори, хомогенизатори, пастьоризатори и др.

Ако желаете да получите визуална представа за предлаганите продукти можете да посетите уеб сайта на Алмер ЕООД – Линк към сайта

Мисия

Ние имаме за цел да следим и прилагаме технологичните новости в нашата област. Бихме искали чрез тази наша прецизност и професионализъм да отговорим на вашите очаквания и да бъдем водеща фирма, както на българския, така и на световния пазар.

Визия

Предлагане на най-подходящи опаковки с най-добрата цена и най-доброто качество за вашия продукт.